חדשות אחרונות

הבהרה בקשר לקבלת נ"ז בגין מעורבות חברתית.

ינואר 10, 2019

על פי נה"ל של האוניברסיטה (נספח ט') לסטודנטים לתואר בוגר יוענק פטור של 2 נ"ז מקורסי אבני פינה (בתוכניות לימודים שבהן מוטלת חובה לימודי אבני פינה). הפטור של 2 נ"ז ניתן פעם אחד בלבד במהלך הלימודים, בגין השתתפות באחת הפעילויות הבאות: פעילות התנדבות, שירות מילואים, השתתפות בנבחרת ספורט של האוניברסיטה או בתזמורת האוניברסיטה.

ההסדר יחול על כל מי שלומדים לתואר בוגר בתשע"ט ואילך בגין פעילות מזכה שתעשה בשנת הלימודים תשע"ט ואילך. סטודנטים שכבר השלימו את מכסת הלימודים שלהם בקורסי אבני פינה לפני שנת הלימודים תשע"ט לא יוכלו לנצל את הפטור.

ff1d189d64e53b9205df349c95aa08a4

אבני פינה היא תכנית אקדמית להרחבת אופקים, המאפשרת לתלמידי האוניברסיטה העברית להיחשף למגוון תחומי ידע שאינם כלולים בתחומי הלימוד העיקריים לתואר. מדובר במסורת ארוכת שנים הנהוגה ברבות מהאוניברסיטאות בעולם ומובאת כעת, גם אם בצורה מוקטנת, לסטודנטים שלנו. התכנית הושקה בשנת הלימודים תש"ע. קורסים חדשים נבנו במיוחד וקורסים קיימים הותאמו ונפתחו לקהל רחב יותר. במשך השנים הוגדל היצע הקורסים, הוגדל המגוון ומוצעים קורסים בכל קמפוסי האוניברסיטה. באתר תוכלו למצוא פרטים נוספים על התכנית, ללמוד מהן החובות החלות על כל תלמיד ולקרוא על קורסי ומרצי התכנית.
הלימוד בתכנית  אבני פינה מייצר אפשרות פדגוגית חדשה והזדמנות פז שיצרה האוניברסיטה העברית במאמץ גדול על מנת לפתוח צוהר של הרחבה והעשרה אקדמיים של עולמם המקצועי והאינטלקטואלי של תלמידיה. אל תהססו לנצל הזדמנות להעשרת אופקים זו שהאוניברסיטה העברית מציעה לכם

* האתר מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לנשים וגברים כאחד.