תכנית אבני פינה

חדשות אחרונות

זכאות ל-2 נ"ז בעבור שירות מילואים, תשפ"ד

14 פברואר, 2024

ניתן לקבל זכאות ל-2 נ"ז אבני פינה (בנוסף להפחתת 2 נ"ז מהתואר) עבור שירות מילואים מעל 10 ימים מאז ה-7.10.23

הזכאות ניתנת גם למי שכבר קיבל 2 נ"ז על מילואים או פעילות חברתית בשנה הקודמת.

הזכאות ניתנת גם למי שכבר למד את כל מכסת אבני פינה - וההפחתה הנוספת תהייה של 2 נ"ז מהתואר.

אישורי 3010 או צו 8, בפורמט PDF יש להעביר למזכירות פקולטת האם שלכם

אנחנו כאן כדי לתמוך בכם לאורך כל הדרך ומקווים לימים שקטים.

مساق عملي مشترك في الطب والتمريض لتعلم اللغة العربية العاميّة واللغة العبرية הכשרה משותפת בערבית מדוברת ובעברית לרפואה וסיעוד

10 אוקטובר, 2023

مساق عملي مشترك لطلبة السنوات السريرية (الإكلينيكية) في الطب والتمريض لتعلم اللغة العربية العاميّة واللغة العبرية (31151)

سيتم انشاء مجموعة دراسية من طلاب الناطقون بالعبرية وطلاب الناطقون بالعربية في السنوات السريرية من دراستهم، هدف المجموعة تعزيز القدرة على التواصل بكلتا اللغتين على المستوى الشخصي والمهني. سيركز التعليم على ممارسة وتطبيق المهارات الشفوية بالإضافة إلى القدرة على التواصل بشكل فعال ومناسب في بيئة معقدة متعددة الثقافات.

פרטים על תוכנית מולטיברסיטה

20 ספטמבר, 2023

שלום רב למתעניינים/ות בתוכנית מולטיברסיטה,

נשמח לפגוש אתכן במפגש זום שיתקיים ביום שני 18.9.2023 בשעה 19:00 דרך הלינק המצורף. במפגש נשמח להכיר אתכם, להציג את התוכנית ואת המרצים ולענות על שאלות ותהיות שיש לכם לגבי התוכנית.

להתראות

צוות מולטיברסיטה

תזמורת האוניברסיטה העברית Hebrew University Orchestra

12 אוקטובר, 2023

נגנים מתקדמים בכלי מיתר וכלי נשיפה מוזמנים להצטרף לתזמורת האוניברסיטה העברית.

החזרות מתקיימות בימי שלישי בשעות  19:00-22:00 בבית ברטר בקמפוס ספרא.

השתתפות בתזמורת מזכה ב-2 נ"ז במסגרת תכנית "אבני פינה"

לתיאום בחינת כניסה יש ליצור קשר עם המנצחת, אניטה:

kamien@netvision.net.il

אבני פינה היא תכנית אקדמית להרחבת אופקים, המאפשרת לתלמידי האוניברסיטה העברית להיחשף למגוון תחומי ידע שאינם כלולים בתחומי הלימוד העיקריים לתואר. מדובר במסורת ארוכת שנים הנהוגה ברבות מהאוניברסיטאות בעולם ומובאת כעת, גם אם בצורה מוקטנת, לסטודנטים שלנו. התכנית הושקה בשנת הלימודים תש"ע. קורסים חדשים נבנו במיוחד וקורסים קיימים הותאמו ונפתחו לקהל רחב יותר. במשך השנים הוגדל היצע הקורסים, הוגדל המגוון ומוצעים קורסים בכל קמפוסי האוניברסיטה. באתר תוכלו למצוא פרטים נוספים על התכנית, ללמוד מהן החובות החלות על כל תלמיד ולקרוא על קורסי ומרצי התכנית.
הלימוד בתכנית  אבני פינה מייצר אפשרות פדגוגית חדשה והזדמנות פז שיצרה האוניברסיטה העברית במאמץ גדול על מנת לפתוח צוהר של הרחבה והעשרה אקדמיים של עולמם המקצועי והאינטלקטואלי של תלמידיה. אל תהססו לנצל הזדמנות להעשרת אופקים זו שהאוניברסיטה העברית מציעה לכם

* האתר מנוסח בלשון זכר, אך מיועד לנשים וגברים כאחד.